Kurtizány z 25. Avenue

Kurtizány z 25. Avenue

Jedna z nejvýraznějších rockových kapel první poloviny 90. let, pražská formace KURTIZÁNY Z 25. AVENUE se po tříleté odmlce vrátila v roce 2009 s novým albem! V nové sestavě kapela pokřtila desku „Teorie Morfické Rezonance“ před téměř vyprodanou pražskou Akropolí. Rok 2010 byl pro „Kurtizány“ ve znamení koncertování a stále rostoucí zájem pořadatelů o legendární partu v nové sestavě dokazuje, že comeback se nadmíru vydařil! Kapela neustále pracuje a aktuální singly Gagarin a Moskonaut jsou zárukou toho, že nová deska, kterou kapela plánuje vydat z kraje roku 2013, nezklame početnou fanouškovskou základnu této výjimečné party.

Diskografie:

  • Ubiquity / 1993
  • Strach / 1995
  • 2000? / 1997
  • Médium / 2002
  • Chemie / 2005
  • Teorie Morfické Rezonance / 2009

Odkazy: